Autoschade

Voor de behandeling van een motorrijtuigschade hebben wij altijd een ingevuld en ondertekend aanrijdingsformulier van u nodig.

Wellicht heeft u de voorzijde van dit formulier reeds ter plekke ingevuld samen met de tegenpartij. In dat geval hoeft u alleen de achterzijde nog in te vullen en te ondertekenen. U kunt het formulier vervolgens naar ons toezenden via de post of per mail. Na ontvangst zullen wij de schade voor u in behandeling nemen en u op de hoogte houden van de afhandeling hiervan.

Wilt u direct informatie over hoe u het beste kunt handelen na een schade neemt u dan even telefonisch contact met ons op ( 026-4434014 op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 uur)

Indien u nog geen formulier ingevuld heeft dan kunt u gebruik maken van ons digitale aanrijdingsformulier. U kunt deze downloaden door op onderstaande button te klikken.  Nadat u het formulier heeft ingevuld kunt u het naar naar info@vdberge.nl mailen. Na ontvangst gaan wij er direct mee aan de slag.

Heeft u vragen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Autoruitschade

Heeft u een sterretje of  een barst in uw autoruit dan is het zaak deze snel te laten repareren.

Heeft u een Beperkt Casco dekking of bent u All Risks verzekerd dan valt deze schade onder de dekking en heeft geen invloed op uw schadevrije jaren.

Raadpleeg uw polis voor het eventuele eigen risico of bij twijfel neemt u even contact met ons op.

U kunt uw ruit laten repareren door de hieronder vermelde autoglasherstelbedrijven:(neem uw groene kaart mee, daar staan alle gegevens op vermeld)

Heeft u een ongeval gehad?

Neem contact op met de Alarmcentrale: